Boek Minibijbel Koffie

Hét boek voor echte koffiefans! De nieuwe druk van de Minibijbel Koffie van Mary Banks vertelt je alles wat altijd al je over je favoriete drankje wilde weten: de geschiedenis, waar koffie wordt verbouwd, de bonen, de verschillende soorten roosteringen en malingen en natuurlijk hoe je koffie moet zetten en drinken. Geef dit fijne boek cadeau aan een medeliefhebber, of hou het lekker voor jezelf.

10,00­

Tijdelijk niet online op voorraad

Meer informatie

Koffie Minibijbel (nieuwe druk), hét koffieboek van Mary Banks voor echte liefhebbers. Het meest complete en geïllustreerde koffieboek: alles over de geschiedenis, waar koffie wordt verbouwd, de bonen, de verschillende soorten roosteringen en malingen, en over hoe je koffie moet zetten en drinken. Niet alleen zwarte koffie natuurlijk, ook de lekkerste koffiespecialiteiten komen aan bod. Daarnaast vind je in de Minibijbel Koffie ook nog meer dan 70 heerlijke recepten waarbij koffie een van de ingrediënten is. Kun je in de keuken heerlijk experimenteren met het maken van onder meer cakes en taarten, desserts en ijsgerechten en heerlijke meringues en soufflés. Kortom: dit boek mag niet ontbreken in de boekenkast van echte koffiefans. Ook leuk als cadeau voor een medeliefhebber!

GeschiktVoor Koffie
Materiaal Papier

Onbekend

Het perfecte kopje koffie of thee is niet compleet zonder accessoires. Of dit nou een theefilter is of een informatief boek over koffie, wij kiezen de producten die wie in ons assortiment aanbieden nauwkeurig uit. Zodat jij optimaal van onze koffie en thee kunt genieten.  

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.