Cafetto Evo Cleaner

Evo Cleaner is poeder, geschikt voor het reinigen van half automatische espressomachines. Het reinigen van de espressomachine is van groot belang voor een optimale smaak van de koffie. Met Evo Cleaner worden koffievetten en olieën verwijderd die de smaak negatief beïnvloeden.

6,50­

Tijdelijk niet online op voorraad

Klanten kochten ook

Meer informatie

Evo Cleaner is poeder, geschikt voor het reinigen van half automatische espressomachines. Het reinigen van de espressomachine is van groot belang voor een optimale smaak van de koffie. Met Evo Cleaner worden koffievetten en olieën verwijderd die de smaak negatief beïnvloeden. Evo Cleaner lost volledig op en laat geen geur of smaak achter na het gebruik. Het poeder is biologisch afbreekbaar en voldoet aan de internationale standaarden op dit gebied, is veilig en effectief. In deze verpakking zit 125 gram reinigingspoeder.

GeschiktVoor Koffie
Merk Cafetto

Cafetto

Cafetto is marktleider als het gaat om effectieve, organische en eco-vriendelijke oplossingen. Ze bieden schoonmaakmiddelen die je materialen verbeteren en het proces versimpelen. Met Cafetto houd je dus rekening met je apparatuur én het milieu.

Naar alle producten van Cafetto.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.