Cloer mokkamaker 5928

Ontdek het gemak van het elektrische espressopotje: je espresso wordt gezet zonder dat jij er omkijken naar hebt. Kwestie van vullen, stekker erin en wachten tot hij vanzelf afslaat, dan is je espresso klaar. Je hoeft dus niet meer op te letten dat je het vuur op tijd uitdraait, maar je koffie wordt wel net zo lekker als in een traditioneel espressopotje!

89,99­

Levertijd één week

Meer informatie

Ouderwets lekkere espresso met een moderne twistHet traditionele espressopotje is achthoekig en zet je op het fornuis. Het is in vrijwel elk Italiaans huishouden te vinden, want je kunt er heerlijke espresso mee zetten. Ben je op zoek naar wat meer gemak, dan kies je voor de Cloer Mokkamaker 5928, de elektrische variant van het espressopotje. Die slaat automatisch af zodra je koffie klaar is, je hoeft er dus niet bij te blijven om het vuur tijdig uit te draaien of het potje van het fornuis te halen.Dit is de Cloer Mokkamaker 5928Met de Cloer Mokkamaker 5918 zet je 3 of 6 kopjes traditionele Italiaanse espresso. In tegenstelling tot de meeste standaard espressopotjes is de Cloer 5928 gemaakt van RVS, en dat proef je. Doordat RVS namelijk niet reageert met de koffiezuren, blijft de authentieke volle espressosmaak behouden.Hoe werkt het?Na het vullen van het onderste gedeelte met water tot aan het drukventiel plaats je het filterbakje op de basis en vul je dit met fijngemalen koffie. Zorg ervoor dat dit goed verdeeld is, maar niet te stevig aangedrukt. Hierna schroef je het bovenste gedeelte er stevig op en stop je de stekker in het stopcontact. Als het water begint te koken, zal het via de filter met koffie opstijgen naar het bovenste gedeelte, waar het opgevangen wordt. Zodra het water -hoorbaar- begint te borrelen wordt de verhitting stopgezet.

Materiaal Kunststof
Merk Cloer
Afmetingen 31,1 x 39,7 x 44,5 (H x B x D)
ExtrasIncl Ontkalkingscartridge, reinigingstabletten, RVS melkreservoir
InstelbareMolen Maalgraad instelbaar
Koppenwarmer Met koppenwarmer
MelkOpschuimen Cappuccinatore

Cloer

Er was eens een smid, die meer dan 115 jaar geleden het leven in het Sauerland met zijn uitzonderlijke producten verrijkte. Genieten – dat was een heel bijzondere zorg voor de smid. Dus bedacht hij in korte tijd een van de eerste elektrische wafelijzers waarna zijn zoons het doorontwikkelden. Deze optimaliseerden het, gebruikten aluminium in plaats van gietijzer en maakten van het oorspronkelijke wafelijzer de wafelijzers, die vandaag de dag te vinden zijn in veel goede keukens. Deze smid was Caspar Cloer. Nu, drie generaties later staat zijn bedrijf nog altijd voor innovatieve kleine elektrische apparaten en producten voor de echte kenners.

Naar alle producten van Cloer.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.