Corleone

Een pure, krachtige espresso. Donker geroosterd en misdadig lekker.

vanaf 5,95­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Actie:

10% korting bij 3 kilo verpakkingen en 15% korting bij 6 kilo verpakkingen koffiebonen (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Klanten kochten ook

Meer informatie

In de Corleone proef je een pure koffie. Een zeer krachtige Zuid-Italiaanse espresso, waarvan de smaak al net zoveel ontzag inboezemt als de naam. Deze donker geroosterde koffie bestaat uit een melange van arabica bonen uit Centraal Amerika, Zuid Amerika en Oeganda en robusta, ook uit Oeganda. Een espresso gebaseerd op de Italiaanse stijl van koffie drinken; donker geroosterd en perfect voor een ristretto. 

Biologisch Biologisch
Smaakprofiel Robuust & Pittig
Merk Simon Lévelt
Cafeine Met Cafeïne
Ingredienten Melange van arabica koffie uit Centraal Amerika, Zuid Amerika en Oeganda, aangevuld met Oegandese robusta koffie
Koffiesoort Melange
Roast Dark roast
ZetmethodeKoffie Espresso, Espressopotje

Zetadvies & ingrediënten


Ingrediënten: Melange van arabica koffie uit Centraal Amerika, Zuid Amerika en Oeganda, aangevuld met Oegandese robusta koffie

Reviews
16 apr. 2021

Fantastisch

Na ongeveer elke stevige boon geprobeerd te hebben blijf ik de Corleone het lekkerst vinden. Ik bestel niks anders meer, wat een heerlijke koffie en krijg ook veel complimenten van bezoek!

29 mrt. 2021

Verschil Corleone en Barista

Lekkere koffie, vraag mij echter af wat het verschil is tussen de Corleone en de Barista. Jullie omschrijving bij beide koffiesoorten is n.l. Hetzelfde.

Simon Lévelt 31 mrt. 2021

Goed om te horen dat je van de Corleone hebt genoten! Het verschil met de Barista is dat de Corleone nóg donkerder is gebrand. Qua smaak is de Corleone dan ook meer robuust en pittig. Neem gerust contact als je nog vragen hebt. 

25 mrt. 2021

Koffie met een grote K

Na ruim een jaar terug te zijn in Nderland is mijn zoektocht naar de voor mij perfecte koffie eindelijk tot een eind gekomen. Corleone, Donker, Krachtig, Vol van smaak en Beleving bij elke sip. De glimmende donkere bonen trokken mijn aandacht ( teken van diep donkere roast).De lage zuutegraad maakt dat de body van de koffie zacht als fluweel is. De kick komt van een subtiele spicy tone met fragmenten van noot en choco.De bonen uit Oeganda geven net die extra beleving aan dit mooie smaak pallet. Bravo !!!! I found myself a new lover and its name is Corleone.

Simon Lévelt 30 mrt. 2021

Wat leuk om te horen Yolanda en welkom terug in Nederland. Wat heb je onze Corleone mooi beschreven, we zijn erg blij dat het goed in smaak is gevallen. Op naar vele mooie koffie momenten met je nieuwe lover Corleone!

14 mrt. 2021

Heerlijke koffie, maar niet voor de Jura machine

Lekker krachtige koffie, maar onze Jura machine kan deze bonen niet aan. Met enige regelmaat worden de bonen niet goed gemalen en ‘spuugt’ het apparaat de koffie in de residubak ipv het kopje.

15 nov. 2020

Lekker bakkie

Verschillende keren geven de koffie drinkers aan welke volautomaat en bonen ik gebruik... want de koffie is zo lekker!....Delonghi magnifica S en Corleone bonen. De perfecte combi!

Voor mij niks anders meer ??

4 nov. 2020

Waarom Corleone?

Na jarenlang Roma te hebben gedronken kiezen we sinds enige maanden voor Corleone .Smaakt voortreffelijk en is bovendien biologisch!

3 nov. 2020

Drink iets anders

Simpel: drink al tijden geen andere koffie meer dan de Corleone.

21 dec. 2018

Vraag

U noemt het een Italiaanse espresso maar bij ingredienten staat dat het een Zuid-Amerikaanse blend is. Wat is er Italiaans aan behalve de naam wellicht?

Simon Lévelt 2 dec. -1

Saskia, in Italie groeit geen koffie, maar wel kent het land een lange koffietraditie. Deze melange is gebaseerd op de Italiaanse manier van koffie drinken. Donker gebrand en uitermate geschikt voor een Italiaanse espresso/ristretto.

25 nov. 2018

Mooie koffie

Mooie koffie! Daar wij altijd Roma koffie drinken werden wij verrast door deze koffie. Net iets pittiger maar toch minder zwaar dan de Roma. Voor ons een mooi combi tussen se Roma en de Corleone

21 dec. 2017

Buitengewoon

Leuk verhaal: we kregen een pakje corleone bonen van een klant die zijn koffie altijd bij ons laat bezorgen. Iedere keer wanneer wij de post kast openden, kwam er een fantastische koffiegeur vrij. Gisteren werd de koffie opgehaald en reageerden wij met: "ah kom je de koffie nu al ophalen dan kunnen we niet meer snuiven!" Na een kort gesprkje over de corleone bonen kregen wij een pakje cadeau! Ik maak gebruik van de opschenk methode en drink mn koffie sterk zonder melk maar ook wel sterker met opgeklopte melk. Wat een lekkere donkere smaak! Ook met de opgeklopte melk blijft de smaak overeind. Ik was altijd nogal fan van 100% arabica maar met deze melange realiseer ik me dat koffiesmaak meer is dan alleen de bonen. Ook het branden malen en de zetmethode hebben invloed op de smaak.

29 jun. 2016

Morning breaker

Heerlijke espresso met een krachtige smaak, echte espresso met souplesse.

25 dec. 2015

topkoffie

mijn zetmethode is opschenken dus hebben de medewerkers deze bonen voor mij gemalen.het is een stevige koffie met een fantastische geur. ik wil nooit meer iets anders. zoals de omschrijving zegt misdadig lekker.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.