CrushGrind Brazil koffiemolen

Dit Deense ontwerp is niet alleen mooi om te zien, maar ook heel erg functioneel. Eindelijk een handkoffiemolen die geschikt is voor alle koffiezetmethodes, dus óók voor espressomachines.

89,95­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Meer informatie

Dit Deense ontwerp is niet alleen mooi om te zien, maar ook heel erg functioneel. Eindelijk een handkoffiemolen die geschikt is voor alle koffiezetmethodes, dus óók voor espressomachines. Hij maalt superfijn, maar ook heel grof voor bijvoorbeeld een cafetière of Chemex. Eenvoudig schoon te houden! Door zijn handige vorm en gewicht is hij goed vast te houden en kun je er superfijn mee malen. De keramische maalschijven hebben geen smaakoverdracht op de koffie. Door de ergonomische vormgeving is het mogelijk snel en efficiënt te malen. De molen is eenvoudig uitgevoerd en wordt geleverd in een houder. Daarin wordt de molen geplaatst nadat deze met koffie is gevuld. De houder zorgt ervoor dat het malen gemakkelijk gaat. Door één hand over de molen te plaatsen en de houder, kan er veel kracht gezet worden bij het draaien van het mechanisme. Het resultaat is zeer, zeer fijn gemalen koffie.

GeschiktVoor Koffie
Materiaal Kunststof
Merk CrushGrind

CrushGrind

Geïnspireerd door het aloude principe van de vijzel en stamper introduceerde CrushGrind in de jaren negentig de allereerste keramische pepermolen bij het grote publiek. En zorgde daarmee voor een ware revolutie: tegenwoordig is hun keramische maalwerk in meer dan 50 miljoen molens ter wereld te vinden. Sinds de eerste jaren van deze eeuw heeft CrushGrind zijn assortiment uitgebreid met koffiemolens gebaseerd op hetzelfde principe. Het keramische maalwerk van een CrushGrind koffiemolen zorgt voor een perfecte smaakbeleving!

Naar alle producten van CrushGrind.

Reviews
16 feb. 2021

prima ding

prima ding, als je je zelf ook een klein beetje wilt inspannen voor je espresso.

2 feb. 2021

Behoeft nog wel enige ergonomische verbetering.

Te glad ontwerp. Dit is precies wat ik zoek dacht ik. Maar voor de espresso-maling is nogal wat kracht vereist om het apparaat vast te houden doordat het te glad is. Ik gebruik nu een leren handschoen om het ding bij het malen goed vast te kunnen houden in de houder. Ook schiet het bakje met maalsel soms los, onhandig.

21 mrt. 2019

Geweldig

Maar ik zou graag een maattabel over de mogelijkheden willen hebben. Die kan ik nergens vinden. Bijv. wat voor maling je moet gebruiken bij een Frans kopje koffie of bij Turkse koffie. Weet u misschien waar ik deze kan vinden.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.