Gaiwan bone china wit

Schenk je thee op de Chinese thee ceremonie wijze.

14,95­

Tijdelijk niet online op voorraad

Meer informatie

De term Gaiwan is uit het Mandarijns-Chinees te vertalen naar ‘kom met deksel’. Het is in China sinds de Ming Dynastie een traditioneel servies om thee te serveren. Het bestaat uit een schotel, kom en deksel. 
De deksel wordt gebruikt om de thee op temperatuur te houden, maar fungeert ook als zeef om de thee bladeren tegen te houden tijdens het schenken. Je gebruikt de Gaiwan als theekopje, maar ook als theepot om de thee volgens Chinese thee ceremonie wijze voor te bereiden. 
De inhoud is ca. 150 ml, de doorsnede is 8.5 cm en de hoogte 5 cm. 

 

GeschiktVoor Thee
Materiaal Aardewerk

Onbekend

Het perfecte kopje koffie of thee is niet compleet zonder accessoires. Of dit nou een theefilter is of een informatief boek over koffie, wij kiezen de producten die wie in ons assortiment aanbieden nauwkeurig uit. Zodat jij optimaal van onze koffie en thee kunt genieten.  

Reviews
15 feb. 2021

Erg fijne Gaiwan.

Zins ik deze Gaiwan heb, is het drinken van thee een stuk makkelijker.
Ik vind het thee drinken op deze manier voor mijzelf erg goed werken.

Deze Gaiwan is ook nog erg sterk ook, heb nu 1x de deksel laten vallen en was nog heel er na, heel fijn xD

Voor als eerste Gaiwan raat ik deze aan.
Goede sterke Gaiwan!

Simon Lévelt 22 feb. 2021

Wat goed dat het de val heeft overleefd, Yvet! We hopen dat je mooie Gaiwan lang meegaat en dat je er van kunt blijven genieten. 

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.