Gastroback Koffiemolen 42602

De Gastroback Design Advanced molen is uitgevoerd in stijlvol rvs met zwart kunststof en maalt je bonen met een konisch maalwerk. Met de pas verbeterde motor zorgt de molen er voor dat er minimale warmte vrijkomt om de fragiele aroma’s te behouden. Daarnaast zorgt het speciale UV-filter in de containers voor bescherming tegen zonlicht. Door de duidelijke maalstanden op de container kan je heel eenvoudig je favoriete stand bepalen, tot wel 34 instellingen zijn mogelijk. Met de timer bepaal je precies hoeveel koffie je gemalen wil hebben. De Gastroback Design Advanced molen is onlangs getest door Haus und Garten met eindcijfer 1,6 en eindoordeel GUT. Zwart kunststof behuizing Maalgraad instelbaar in 34 standen Maalgraadinstelling aangegeven op container: Steeped coffee (Cold brew) French Press (Cafétière/Bodum) Filter coffee Aeropress Mocca pot (bijv. Cloer, Rommelsbacher of Bialetti) Capaciteit bonencontainer: 250gr. Bonen- en gemalen koffie-container voorzien van UV-filter DC-motor met lage snelheid en temperatuur Oververhittingsbeveiliging Timer-functie 230 Volt, 130 Watt

129,00­

Levertijd 1 week  

Klanten kochten ook

Meer informatie

Het belangrijkste gereedschap van een goeie thuisbarista is de koffiemolen. Want je wilt dat de koffie optimaal smaakt, en de maalgraad van de koffiebonen speelt daarbij een belangrijke rol! In de Gastroback Design Advanced 42602 koffiemolen maal je tot 250 gram koffiebonen eenvoudig zo grof of fijn als je zelf wilt. Hij heeft ook een handige timerfunctie en is veilig in gebruik.

Merk Gastroback

Gastroback

Gastroback werd opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten, op het terrein van hotel, restaurant en catering, met tot doel deze producten bereikbaar te maken voor de consument. Centraal staat uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid.

Met onze producten brengen we innovatie in uw keuken omdat ze anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Want wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt komt uiteraard ook van pas in de keuken van de hobbykok.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.