Gastroback koffiezetapparaat

Dit Gastroback koffiezetapparaat verdeelt het water evenredig over de vers gemalen koffie. Door de doorloop-functie gemakkelijk aan te passen, zet je je koffie precies zoals jij het wil. Dat kan ook direct in je eigen kopje of beker.

139,00­

Levertijd één week

Klanten kochten ook

Meer informatie

Dit koffiezetapparaat van Gastroback zorgt er met zijn douche met 8 gaatjes voor dat het water evenredig verdeeld wordt over de vers gemalen koffie en de aanpasbare doorloop-functie geeft je de mogelijkheid de doorlooptijd precies af te stemmen op jouw gewenste smaak. Met de Single Cup functie is het ook mogelijk om 1 kop te zetten, direct in kop of togo-beker (Afgebeelde beker wordt niet meegeleverd).

Merk Gastroback
Materiaal RVS
Energieverbruik 650 Watt
Zettijd 1 minuut

Gastroback

Gastroback werd opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten, op het terrein van hotel, restaurant en catering, met tot doel deze producten bereikbaar te maken voor de consument. Centraal staat uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid.

Met onze producten brengen we innovatie in uw keuken omdat ze anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Want wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt komt uiteraard ook van pas in de keuken van de hobbykok.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.