Lokale Marketing Specialist

Ontdek met ons de wereld van koffie en thee.

Bij Simon Lévelt delen we met elkaar de passie voor koffie en thee. Al bijna 200 jaar en 6 generaties lang vinden wij ons geluk in het maken van de lekkerste koffie en thee. Hiervoor kopen wij de beste ingrediënten direct in bij de producenten. We delen graag onze kennis en werken steeds weer aan het vergroten van ons vakmanschap. Het inkopen, het branden van de koffie, het mengen van de thee en het verpakken wordt in eigen huis gedaan.

Onze koffie en thee wordt aan consumenten verkocht in de Simon Lévelt koffie- en thee speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en supermarkten. Daarnaast zijn de grootzakelijke markt, de horeca en het buitenland belangrijke afzetmarkten. De (biologische) productkwaliteit en duurzaam ondernemen staan hoog in ons vaandel.

Voor de afdeling marketing zijn wij op zoek naar een:

LOKALE MARKETING SPECIALIST

32 tot 40 uur per week 

Als Lokale Marketing Specialist ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het lokale marketingplan voor onze 42 winkels. Je gaat de marketingcampagnes op lokaal niveau persoonlijker en relevanter maken en de zichtbaarheid van de winkels binnen onze doelgroep vergroten. Je gaat aan de slag met het opzetten en bedenken van diverse lokale marketing modules (merkactivatie) waaronder het Simon Lévelt brandambassadeur-programma. Verder zoek je naar slimme (online) manieren op de winkels op de kaart te zetten.


Weet jij hoe je dit aanpakt? En heb je naast marketing- ook retail-ervaring? Dan willen we graag weten wie jij bent, wij drinken graag koffie of thee met je!

Wat ga je doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking en executie van de lokale marketingstrategie.
 • Je gaat diverse lokale marketingmodules uitwerken die per winkel op lokaal niveau goed inzetbaar zijn.
 • Opmaak van lokale aanvragen POS-materialen, boekjes, stands (i.s.m. bureau).
 • Merkbewaking: controleren van alle lokale communicatie & campagnes aan de hand van onze huisstijl en aanpassen van alle verouderde materialen.
 • Een belangrijkste project wordt het uitwerken van een Simon Lévelt brandambassadeur-programma in samenwerking met onze winkels. Jij gaat een Simon Lévelt koffie en thee tasting module bedenken, opzetten en uitvoeren. Deze module wordt lokaal inzetbaar (rondom onze winkels en op locaties waar onze doelgroep zich bevindt) waarbij koffie en thee geproefd en uitgedeeld wordt en het merkverhaal van Simon Lévelt op de juiste wijze verteld wordt. Vervolgens ga je ook het profiel van de juiste brandambassadeur(s) uitwerken en je zet de sollicitatieprocedure in gang.
 • Opstellen van een lokale activiteitenagenda/evenementenkalender i.s.m. onze winkels.
 • Ondersteuning bij het Restyle Project van onze winkels.

Wie ben jij:

Je bent iemand die enthousiast wordt van marketing in het algemeen en lokale activatie in het bijzonder. Je bent goed in organiseren. Daarnaast heb jij een sterk merkgevoel en je komt met originele ideeën. Je bent goed in het onderhouden van het persoonlijk contact met onze winkels en je fungeert voor de winkels als een klankbord richting het hoofdkantoor.

Herken jij jezelf hierin? En beschik je ook nog over het volgende?

 • afgeronde hbo-/wo-opleiding (communicatie/marketing/retail);
 • werkervaring: 4+
 • Gevoel voor merkbouwen en storytelling;
 • Affiniteit met (en liefst kennis van) koffie & thee;
 • Netwerker met goede communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden;
 • Zelfstandig;
 • Nieuwsgierig;
 • Start: per direct.

Dit is wat we je bieden:

Allereerst natuurlijk de lekkerste koffie en thee op het werk. Op ons kantoor ruikt het altijd heerlijk naar koffie en thee; al onze koffiebonen worden namelijk vers geroosterd en onze thee wordt vers gemelangeerd en verpakt naast onze standplaats in Haarlem.

Naast een marktconform salaris bieden we een informele werksfeer waarin je samen met andere koffie- en theefanaten werkt aan duurzame, mooie producten. We bieden een informele werkomgeving waarin je eigenaarschap kunt tonen en waar we openstaan voor jouw ideeën.

Wie is Simon Lévelt?

Simon Lévelt is dé speciaalzaak voor biologische premium koffie & thee met ruim 40 winkels in Nederland en België. Sinds 1826 selecteert Simon Lévelt met passie de beste koffiebonen en thee, altijd met aandacht voor mens en natuur. Met maar liefst 25 verschillende koffiesoorten en 150 theeën vind je altijd de smaak die bij je past. Speciaal voor jou gebrand, gemalen en gemengd.

Wij zijn altijd op zoek naar de lekkerste smaken en kopen de beste ingrediënten direct in bij de boer. Dagelijks stellen we de mooiste melanges samen, creëren we het ultieme roosterprofiel en geven het beste zetadvies. Door puur te blijven en onze eigen weg te kiezen, vinden wij de beste smaak. Smaak die begint bij het geloof in eerlijke handel en biologische teelt.

Natuurlijke en eerlijke koffie en thee die wij over de hele wereld zoeken. Theebladeren en koffiebonen van de mooiste theetuinen en plantages. Door met deze producten te experimenteren, komen wij tot de mooiste combinaties en lekkerste smaken.

Van plantage tot lekkerste kop koffie en thee, ambachtelijk bereid sinds 1826.

Interesse?

Is dit jouw droombaan?

Mail dan je motivatiebrief en cv naar: Angelique Buschman op A.Buschman@simonlevelt.com.

 

We kijken ernaar uit om binnenkort samen een kop koffie of thee te drinken.