Namiddagmelange - 10 piramidezakjes

Kruidenmelange met een frisse en zoete smaak.

2,69­

Tijdelijk niet online op voorraad

Klanten kochten ook

Meer informatie

Fris & Zoet. Tip voor de namiddagdip. Kruidenmelange met een frisse en zoete smaak.

Biologisch ja
Merk Simon Lévelt
Cafeine Nee
Ingredienten Anijszaad*, rozenbottel*,  zoethout* en kruizemunt*. *biologisch. Bevat zoethout – mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.
LosseThee Nee
Theesoort Kruidenthee
Zetadvies Theezakje per kop, 5 minuten, 100°C

Zetadvies & ingrediënten

Theezakje per kop, 5 minuten, 100°C
Ingrediënten: Anijszaad*, rozenbottel*,  zoethout* en kruizemunt*. *biologisch. Bevat zoethout – mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.

Groene en witte thee kunnen het beste niet met kokend water gezet worden, anders wordt de thee bitter. Doe daarom een kopje koud water in de pot of laat het gekookte water even afkoelen. Ook kunnen veel van deze theeën voor een tweede of derde keer gezet worden. Door meerdere keren het zetsel te gebruiken, kunnen zelfs nieuwe smaken vrijkomen.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.