Oploskoffie Premium Organic Coffee - 100g

Een heerlijke melange van 100% Arabica koffiebonen met een natuurlijk zachte smaak en een rijk aroma.

6,49­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Klanten kochten ook

Meer informatie

De biologische oploskoffie van Simon Lévelt is een heerlijke melange van 100% Arabica koffiebonen met een natuurlijk zachte smaak en een rijk aroma. Een prima alternatief voor een enkel kopje koffie tussendoor. Geschikt voor circa 33 kopjes koffie.

Biologisch Biologisch
Smaakprofiel Rond & Soepel
Merk Simon Lévelt
Cafeine Met Cafeïne
Fairtrade Fairtrade
Ingredienten 100% arabica. Gevriesdroogde koffie
Koffiesoort 100% Arabica
Roast Medium roast
ZetmethodeKoffie Oploskoffie

Zetadvies & ingrediënten


Ingrediënten: 100% arabica. Gevriesdroogde koffie

Reviews
14 dec. 2020

Beste oploskoffie

I'm french from Strasbourg and live in Brussel since 1993. Since a few years I'm ordering this excellent coffee. Simon Lévelt is the best instant coffee i know since i am drinking instant coffee, no doubt about that!

23 mei 2020

Topkoffie

Ik vind dit momenteel (mei 2020) de beste oploskoffie op de Nederlandse markt. Ik heb alleen de biologische varianten met elkaar vergeleken en eigenlijk is er weinig te kiezen; er zijn maar enkele biologische oploskoffies te koop, wat ik jammer vind. Ik tel granendranken en chichorei* niet mee, want dat is geen koffie. Maar zo is er o.a. nog oploskoffie van het merk Destination, die niet te drinken is (vind ik niet te drinken). Wat betreft deze Simon L�velt: ik raak er niet uitgedronken van en ik drink deze al ... lange tijd, misschien al jaren. Enige nadelen zijn dat 100 gram toch wel snel op is en ik heb gemerkt dat dit product de laatste tijd duurder en duurder wordt. Ten tijde van schrijven al 6,49 en niet zo lang geleden betaalde ik 5,99 en ik herinner me dat deze koffie 4,99 was bij de Ekoplaza. Dat zal wel de inflatie zijn waarvan de overheid zegt dat die minimaal is, maar daar trap ik niet in. In elk geval wordt de prijs aan de hoge kant (de euro's worden steeds minder waard), waardoor ik zelf minder koffie ben gaan drinken, want voor mij alleen het beste). Tevens is dit product helaas nooit in de aanbieding of ik heb niet opgelet. Het blijft daarmee een kopje exclusieve koffie, dat wel. Tja. Complimenten voor Simon L�velt. * Chichorei vind ik eigenlijk best goed drinkbaar en het is goedkoper. Volgens mij werd deze 'koffie' wel vaker gedronken in tijden dat echte koffie schaars was. Misschien dat ik maar overschakel op deze 'koffie' voor de armen in deze deprimerende coronatijd. Zucht.

18 feb. 2018

Ingredienten oploskoffie arabica

Graag wil ik vragen of het waar is of niet omdat ik vegetarisch ben wil ik weten of er niets in zit van dierlijke vetten want heb er laatst over gehoord en ik wil er zeker van zijn of het zo is. Dank u vriendelijk

Simon Lévelt 2 dec. -1

@Abakhour, dit is een fabeltje. De oploskoffie bevat enkel koffie en heeft geen toevoegingen.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.