Ingrediënten
- 1 el Simon Lévelt finest Oolong
- 1 el Bruine amandelen
- 1 el Ahornsiroop
- 200 ml Amaretto (of alcoholvrije amandelsiroop)
- 1 fles Gekoelde Prosecco (Crémant/Champagne of alcoholvrije bubbels)
Dit recept is gebaseerd op 4-8 personen.
Stap 1: Zet 600 ml sterke Finest Oolong thee en laat afkoelen. Zet de thee vervolgens in de koelkast.
Stap 2: Verhit een koekenpan en rooster de amandelen op middelhoog vuur in ongeveer 3 minuten krokant. Haal de pan van het vuur en voeg de ahornsiroop toe. Schep om en laat afkoelen op een bord.
Stap 3: Vul champagneflûtes met 50 ml thee, 25 ml Amaretto en vul aan met Prosecco. Garneer eventueel met een prikker op het glas met een amandel.
Koffiecadeaus
Theecadeaus
Zoetwaren
Cadeaupakketten
Kleinigheidjes
Limited editions