Samadoyo glas met filter

Theeglas van Samadoyo. De bolle vorm nodigt uit om beide handen om het glas te leggen en intens te genieten van een goed glas thee. Het glas voelt stevig en is voorzien van een royaal handvat dat goed is vast te pakken.

23,95­

Tijdelijk niet online op voorraad

Klanten kochten ook

Meer informatie

Theeglas van Samadoyo. De bolle vorm nodigt uit om beide handen om het glas te leggen en intens te genieten van een goed glas thee. Het glas voelt stevig en is voorzien van een royaal handvat dat goed is vast te pakken. De glazen filter is voorzien van kleine sleuven waardoor theeblad in de filter blijft en niet in het glas terecht komt. De deksel is gemaakt van natuurlijk bamboe, aan de binnenzijde voorzien van een rvs deel waar de glazen filter na gebruik op gezet kan worden.

GeschiktVoor Thee
Materiaal Glas
Merk Samadoyo

Samadoyo

Samadoyo is een hoogwaardige producent van theeglazen, theepotten en koffie- en wateraccessoires. Samadoyo combineert traditioneel  Chinees vakmanschap met hedendaags design. Voor de ontwerpen wordt samengewerkt met Deense en Japanse designers en om een perfecte én constante kwaliteit te kunnen waarborgen, wordt gebruik gemaakt van de beste grondstoffen en produceert Samadoyo 90% van alle onderdelen van haar artikelen in haar eigen fabriek.

Bij Simon Lévelt vind je een compleet assortiment van theeglazen en theepotten inclusief perfect geïntegreerde filters of theezeven van glas of roestvrij staal, waardoor u vanaf nu de perfecte kop of pot thee kunt zetten.

Naar alle producten van Samadoyo.

Reviews
28 okt. 2018

Geweldige service

Wij hadden Simon Levelt in Leiden wat thee en 2 Samadoyo glazen gekocht en toen nog een mooie wandeling gemaakt in Noordwijk. Thuis aangekomen ontdekten we dat een filter van een van de glazen beschadigd was. Niet bekend of dat al was toen we het kochten, of dat het onderweg was gebeurd. Een week later kwamen we bij Simon Levelt in Rotterdam Freerecksplaats en daar hadden we het over ons theeglas. Geen probleem zegt Hanneke ik bestel een nieuw filter en dan zien we wel. Donderdag daarop belt Hanneke en zegt dat het filter klaar staat en ik kan het glas met beschadigd filter omwisselen. Is dat service of wat!

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.