Silvertip Oolong

Pure klasse, deze combinatie van grootbladige Silvertips en Finest Oolong. Een stijlvol en elegant geschenk voor de échte theeliefhebber, met een bloemrijk uiterlijk en een uitgebalanceerde smaak.

vanaf 5,95­
Actie:

10% korting bij een kilo verpakking thee

Meer informatie

De bijzondere combinatie van Silvertips met Oolong thee is een lust voor het oog. De thee is namelijk feestelijk versierd met korenbloemen en rozenblaadjes. De smaak is prachtig in balans: je proeft de mildheid van de Silvertips, het kruidige-zoete van Oolong, en een vleugje rozengeur.

Silvertips zijn de jongste knopjes van de theeplant, die op het punt staan om zich te openen en nieuwe blaadjes te vormen. De knopjes zijn bedekt met zilvergrijze haartjes, vandaar de naam. Silvertips worden alleen in de lente, eind maart of begin april, geplukt. En dan alleen op zonnige ochtenden, als het vocht van de knopjes verdwenen is.

Biologisch Biologisch
Merk Simon Lévelt
Cafeine Met Cafeïne
Ingredienten oolong thee* (74,5%), witte silvertip thee* (12%), rozenbloemblad*, korenbloem*. *biologisch
LosseThee Losse thee
Theesoort Oolong

Zetadvies & ingrediënten


Ingrediënten: oolong thee* (74,5%), witte silvertip thee* (12%), rozenbloemblad*, korenbloem*. *biologisch

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.