Tokyo Design Nippon Black mok set van 6

Set van 6 blauwe Japanse theemokjes uit de serie Nippon. De mokjes hebben een inhoud van 180 ml en zitten verpakt in een mooie cadeaudoos.

35,70­

Tijdelijk niet online op voorraad

Meer informatie

Set van 6 blauwe Japanse theemokjes uit de serie Nippon. De mokjes hebben een inhoud van 180 ml en zitten verpakt in een mooie cadeaudoos. Zowel vaatwasser als magnetronbestendig

Merk Tokyo Design

Tokyo Design

Het gevestigde merk Tokyo Design Studio is geïnspireerd door de Japanse cultuur en geprezen om zijn verfijnde eigentijdse ontwerpen en hoge kwaliteitsstandaarden.

De ontwerpteams in zowel Nederland als Japan zorgen voor een unieke en constant evoluerende handtekening.  Met respect voor het eeuwenoude erfgoed in porselein en aardewerk, wordt er continu gezocht naar onverwachte perspectieven die het servies van vandaag en morgen helpen te bepalen.

Deze authentieke producten worden hoofdzakelijk in Japan vervaardigt met behulp van ambachtelijke methodes die de voorbije 400 jaar geperfectioneerd werden.

Naar alle producten van Tokyo Design.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.