Urnex reinigingsmiddel 566gram

Een perfect reinigingsmiddel om je (piston)machine te blindfilteren of om je machine grondig schoon te maken (stalen oppervlakken).

14,95­

Tijdelijk niet online op voorraad

Klanten kochten ook

Meer informatie

Een perfect reinigingsmiddel om je (piston)machine te blindfilteren of om je machine grondig schoon te maken (stalen oppervlakken). Per keer blindfilteren gebruik je ± 3 gram. Deze ontvetter is zeer goed en daarom ook te gebruiken om vetvlekken op andere stalen voorwerpen te verwijderen. Let op: vermijd contact met kunststof.

GeschiktVoor Koffie
Merk Urnex

Urnex

Urnex maakt al sinds 1936 reinigingsproducten die veilig, effectief en eenvoudig te gebruiken zijn. De producten zijn verkrijgbaar in zeventig landen en staan hoog aangeschreven in de koffie- en theebranche.

Naar alle producten van Urnex.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.