Winkelmedewerker Gent

Ontdek met ons de wereld van koffie en thee.

Bij Simon Lévelt delen we met elkaar de passie voor koffie en thee. Al bijna 200 jaar en 6 generaties lang vinden wij ons geluk in het maken van de lekkerste koffie en thee. Hiervoor kopen wij de beste ingrediënten direct in bij de producenten. We delen graag onze kennis en werken steeds weer aan het vergroten van ons vakmanschap. Het inkopen, het branden van de koffie, het mengen van de thee en het verpakken wordt in eigen huis gedaan.

Onze koffie en thee wordt aan consumenten verkocht in de Simon Lévelt koffie- en thee speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en supermarkten. Daarnaast zijn de grootzakelijke markt, de horeca en het buitenland belangrijke afzetmarkten. De (biologische) productkwaliteit en duurzaam ondernemen staan hoog in ons vaandel.

Voor onze speciaalzaak te Gent (België) zijn wij op zoek naar een:

WINKELMEDEWERKER

KOFFIE- EN THEESPECIAALZAAK

24 uur per week
Ook in het weekend

Jouw functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verkopen aan en het informeren van de klant over het totale assortiment. Het zorgdragen voor een juiste presentatie op de winkelvloer volgens de richtlijnen van de franchiseformule, het opruimen van binnengekomen goederen en het opruimen en schoonhouden van de winkel en het magazijn behoren eveneens tot jouw taken. Daarnaast ondersteun je onze bedrijfsleidster.

Jouw profiel:

Je hebt affiniteit met koffie & thee. Verder ben je klantgericht, beschik je over overtuigingskracht en werk je graag zelfstandig. Je bent creatief en integer. Ervaring in de retail is een pré.

Ons aanbod:

Simon Lévelt is een middelgrote en groeiende organisatie met een uniek assortiment en een bijzondere bedrijfsfilosofie. Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een informele werksfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Interesse?

Mail dan je motivatiebrief met CV naar Angelique Metten-Buschman, HR-adviseur a.buschman@simonlevelt.nl