Winkelmedewerker Haarlem

Sinds 1826 is Simon Lévelt gespecialiseerd in koffie en thee. Het inkopen, het branden van de koffie, het mengen van de thee en het verpakken wordt in eigen huis gedaan. Onze koffie en thee wordt aan consumenten verkocht in de Simon Lévelt koffie- en thee speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en supermarkten. Daarnaast zijn de grootzakelijke markt, de horeca en het buitenland belangrijke afzetmarkten.

 

De (biologische) productkwaliteit en duurzaam ondernemen staan hoog in ons vaandel. Voor onze speciaalzaak te Haarlem, zijn wij op zoek naar een:

WINKELMEDEWERKER KOFFIE- EN THEESPECIAALZAAK

  • Vast op vrijdag 13.00 – 18.00
  • Additioneel voor de zaterdag en de zondag
  • Eventueel extra uren doordeweeks volgens rooster

Jouw functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verkopen aan en het informeren van de klant over het totale assortiment. Het zorgdragen voor een juiste presentatie op de winkelvloer volgens de richtlijnen van de franchiseformule, het opruimen van binnengekomen goederen en het opruimen en schoonhouden van de winkel en het magazijn behoren eveneens tot jouw taken.

Jouw profiel:

Je hebt affiniteit met koffie & thee. Verder ben je klantgericht en beschik je over overtuigingskracht. Je bent creatief en integer. Na de inwerkperiode ben in staat om zelfstandig in de winkel te werken. Ervaring in de retail is een pré.

Ons aanbod:

Simon Lévelt is een middelgrote en groeiende organisatie met een uniek assortiment en een bijzondere bedrijfsfilosofie. Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een informele werksfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Interesse?

Mail dan je motivatiebrief met CV naar Leslie Abell, mailadres haarlem.gs@simonlevelt.nl