Yellow Bourbon ongeroosterd

De Yellow Bourbon heeft een perfecte balans tussen een zoete body en rins. LET OP: de koffie is niet geroosterd.

vanaf 3,75­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Actie:

10% korting bij 3 kilo verpakkingen en 15% korting bij 6 kilo verpakkingen koffiebonen (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Klanten kochten ook

Meer informatie

Je eigen koffiebonen roosteren is een leuke manier om extra van je koffie te genieten. De Yellow Bourbon heeft een perfecte balans tussen een zoete body en rins. LET OP: de koffie is niet geroosterd.

Smaakprofiel Mild & Aromatisch
LandVanHerkomst Brazilië
Merk Simon Lévelt
Verwerkingsmethode Unwashed
Cafeine Met Cafeïne
Groeihoogte 800-1250 meter
Ingredienten 100% arabica koffie, ongebrand
Koffiesoort 100% Arabica
Plantage Fazenda Irarema
Regio Cerrado
Roast Ongebrand
ZetmethodeKoffie Filter

Zetadvies & ingrediënten


Ingrediënten: 100% arabica koffie, ongebrand

Reviews
25 feb. 2021

hoe kan je dit bereiden?

onbruikbare bonen....

Simon Lévelt 4 mrt. 2021

Goede vraag! Deze ongeroosterde bonen zijn bedoeld om thuis zelf te roosteren. Mocht je thuis geen koffiebrander hebben, dan kun je het ook in bijvoorbeeld een wok of in een koekenpan roosteren. Meer informatie hierover vind je in onze blog artikel. Veel succes en veel plezier met het roosteren! Laat je het ons weten hoe het gaat? We horen het ook graag als je verdere vragen of opmerkingen hebt. 

25 dec. 2014

fantastisch!

heel blij was ik dat ze deze ongebrande boontjes hadden bij de vestiging hier in de stad. De ongebrande boontjes ruiken nog naar de bessen, zoals je wel eens in het voorjaar besjes ruikt in de tuin. Ook de Mocha Limu moet de moeite waard zijn maar een andere vaste klant had die al geplunderd..... en nu ben ik dus vaste klant voor de bourbon en plunder ik deze. Groene bonen (green beans) zijn heel goed want er zitten stoffen in die verloren gaan bij de branding. Ik maak er extract van of zuig er op. Zoek maar op Google op de "health benefits of green coffee beans" en je weet waarom. Tegen overgewicht en goed voor het hart. En ze zijn echt niet duur voor de kwaliteit en exclusiviteit van dit product. Zo blij dat ik ze ontdekt heb en dat ze vast in het assortiment zitten! Even naar de stad en ik heb weer voorraad!"

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.