Bukit Sari Premium FOP

Laat de boel even de boel en proef deze thee met aandacht. Hij is mild, vol en lichtzoet. Laat je hem wat langer trekken, dan ontdek je de smaak van honing en rozijnen.

vanaf 4,95­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Actie:

10% korting bij een kilo verpakking thee

Klanten kochten ook

Meer informatie

De Bukit Sari theetuin ligt in West-Java, Indonesië.  Het produceert al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw heerlijke theeën. De Bukit Sari Premium FOP is een prijswinnende zwarte thee met een milde, volle en lichtzoete smaak. De thee komt optimaal tot zijn recht in de Gong fu Cha theeceremonie, die draait om thee zetten en proeven met aandacht en vakmanschap. 

Biologisch Biologisch
LandVanHerkomst Indonesië
Merk Simon Lévelt
Cafeine Met Cafeïne
Groeihoogte 1150 - 1350 meter
Ingredienten Biologische zwarte thee
LosseThee Losse thee
Plantage Bukit Sari Organic Tea Plantation
Regio West Java, Cianjur, Pasir Kuda, Kirangjaya
Zetadvies 2 gram per kop, 5 minuten, 100°C

Zetadvies & ingrediënten

2 gram per kop, 5 minuten, 100°C
Ingrediënten: Biologische zwarte thee

Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.

Groene en witte thee kunnen het beste niet met kokend water gezet worden, anders wordt de thee bitter. Doe daarom een kopje koud water in de pot of laat het gekookte water even afkoelen. Ook kunnen veel van deze theeën voor een tweede of derde keer gezet worden. Door meerdere keren het zetsel te gebruiken, kunnen zelfs nieuwe smaken vrijkomen.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.