Cloer koffiezetapparaat 5009

Handig als je visite krijgt: zet 8 koppen koffie in één keer! Het Cloer 5009 koffiezetapparaat houdt je koffie bovendien lang warm, dankzij het warmhoudplaatje en de thermoskan.

56,99­

Levertijd één week

Meer informatie

Een praktisch snelfilter koffiezetapparaat van Cloer, dat precies doet waarvoor het gemaakt is: heerlijke koffie zetten! Met zijn tijdloze design past deze koffiezetter in elke keuken, en hij beschikt natuurlijk over alle functies die je van een snelfilterapparaat verwacht: een zwenkfilter, een druppelstop tegen het knoeien en een warmhoudplaatje. Fijne extra is de thermoskan, waardoor je koffie nog langer warm blijft!

Merk Cloer

Cloer

Er was eens een smid, die meer dan 115 jaar geleden het leven in het Sauerland met zijn uitzonderlijke producten verrijkte. Genieten – dat was een heel bijzondere zorg voor de smid. Dus bedacht hij in korte tijd een van de eerste elektrische wafelijzers waarna zijn zoons het doorontwikkelden. Deze optimaliseerden het, gebruikten aluminium in plaats van gietijzer en maakten van het oorspronkelijke wafelijzer de wafelijzers, die vandaag de dag te vinden zijn in veel goede keukens. Deze smid was Caspar Cloer. Nu, drie generaties later staat zijn bedrijf nog altijd voor innovatieve kleine elektrische apparaten en producten voor de echte kenners.

Naar alle producten van Cloer.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.