JURA reinigingstabletten 25st

JURA 2 in 1 reinigingstablet voor effectieve reiniging en duurzame bescherming.

33,28­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Klanten kochten ook

Meer informatie

Om er voor te zorgen dat je langdurig en keer op keer kunt blijven genieten van je Jura volautomaat, is het onderhoud en de hygiëne van belang. Jouw Jura volautomaat beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep waarvoor je de reiniging met één druk op de knop start. Deze reinigingstabletten zijn het resultaat van een intensieve onderzoek. Het reinigt niet alleen, het wordt tegelijkertijd ook verzegeld. Dit zorgt voor een duurzame bescherming tegen de afzettingen van koffievet. Zou blijft de koffiekwaliteit permanent op de hoogste niveau. De tabletten worden duurzame wijze geproduceerd, ze hebben namelijk een fosfaatvrije samenstelling.

GeschiktVoor Koffie
Merk Jura

Jura

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.