Meer informatie
Deze krachtige Matcha poederthee is uitermate geschikt voor culinair gebruik. Het is ook mogelijk deze Matcha op de traditionele wijze te bereiden. De theeblaadjes worden gestoomd, gedroogd en daarna in een stenen vijzel verpulverd zodat er een groen poeder overblijft.
Kenmerken
| Categorie | Thee | 
|---|---|
| Merk | Simon Lévelt | 
| Losse thee | Losse thee | 
| Theesoort | Groene thee | 
| Cafeine | Met Cafeïne | 
| Biologisch | Biologisch | 
| Land van herkomst | Korea | 
| Regio | Jeju | 
| Ingredienten | Biologische groene poederthee | 
| Zetadvies | - 75°C - 1 tot 4 tl per 60ml, 75°C, 1 tot 4 tl per 60ml | 
 Koffiecadeaus 
 Theecadeaus 
 Zoetwaren 
 Cadeaupakketten 
 Kleinigheidjes 
 Limited editions 
   
